Herhaalrecepten

Het aanvragen van herhaalrecepten gaat als volgt:

Via internet:

 1.  Als er een herhaalcode op het etiket van uw medicijn staat, dan kunt u uw herhaling via de website van de apotheek aanvragen:

Ga naar www.apotheekoosterwolde.nl en klik in het welkomstscherm op "herhaalrecepten aanvraag"

2. Voer de vier cijfers van uw geboortejaar in en de herhaalcode (zonder de puntjes) in en klik op de knop "medicijn aanvragen"

Bij meerdere medicijnen hoeft u daarna slechts de herhaalcode van het aan te vragen medicijn in te voeren.

 Via de telefoon:

 1. Als er een herhaalcode op het etiket van uw medicijn staat, dan kunt u uw herhaling via de herhaallijn van de apotheek: 088-0800 114 (lokaal tarief).

2. Een stem vraagt u in welke apotheek u de medicatie op wilt halen. Kies 1 voor Appelscha of 3 voor Oosterwolde en sluit af met een hekje (#)

3. een stem vraagt u de 4 cijfers van uw geboortejaar in te toetsen en af te sluiten met een hekje (#).

4. Hierna vraagt de stem u de herhaalcode in te toeten en wederom af te sluiten met een hekje (#). Bij meerdere medicijnen: steeds na intoetsen afsluiten met een hekje (#).

 Let op: elke herhaalcode is anders.

Bewaar de verpakking met de herhaalcode goed  

 

Als u voor 12.00 uur aanvraagt, staan uw medicijnen de volgende werkdag vanaf 10 uur in uw apotheek klaar of de apotheek brengt ze volgens afspraak bij u thuis.

Indien u geen internet heeft of het herhalen via de telefoon lukt u niet, kunt u de etiketten van de lege doosjes ook bij de apotheek De Drie Stellingen afgeven.