Klachtenregeling

 Klachtenregeling

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u niet tevreden zijn of een klacht hebben, bespreek dit dan met ons, zodat wij samen tot een oplossing kunnen komen.

Dit kan eventueel ook via het bijgaande klachtenformulier. Stuur dit formulier op of geef het af aan de balie, ter attentie van de klachtenfunctionaris. Deze neemt dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 2 weken, contact met u op.

Mocht u er intern niet met ons uitkomen, wij zijn ook aangesloten bij de landelijke klachtenregeling: dan kunt u uw klacht bespreken met een onafhankelijke en onpartijdige klachtenfunctionaris. De klachtenfunctionaris zoekt samen met u naar een oplossing van uw klacht of probleem. De klachtenfunctionaris kan proberen de klacht te bemiddelen. De klachtenfunctionaris kiest geen partij en heeft daarom geen oordeel. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. U kunt het klachtenformulier gebruiken op de website van SKGE. De klachtenfunctionaris is eventueel te bereiken op telefoonnummer 088 0229190.

Als u er met uw huisarts en met bemiddeling door de klachtenfunctionaris niet uit komt, kunt u een uitspraak over uw klacht vragen bij de geschilleninstantie huisartsenzorg. Deze onafhankelijke commissie bestaat uit een voorzitter (jurist) en uit leden namens de patiënten en uit leden namens de huisartsen. De commissie wordt bijgestaan door een ambtelijk secretaris die ook jurist is.

Het oordeel van de geschilleninstantie is bindend. Meer informatie kunt u vinden in de op www.skge.nl.